Handelsvilkår

 

Afgivelse af bestilling

Når du køber en vare på dette websted, afgiver du en bestilling. I tilfælde af, at en vare fejlagtigt ikke er på lager, forbeholder vi os ret til at annullere bestillingen eller dele af den, såfremt den bestilte vare ikke kan fremskaffes til lager indenfor rimelig tid. Eventuelt erlagt betaling for annullerede bestillinger returneres straks til kunden.

Alle priser (bortset fra porto) er inkl. dansk moms. Momsandel specificeres på fakturaer og kreditnotaer. Varer til private i Norge, Island, Grønland og på Færøerne eller lande uden for EU sendes momsfrit, momsen fratrækkes automatisk når ordren gennemføres.

Betaling

Betaling ved handel på dette websted foretages med dankort eller kreditkort via ePay (NETS). Uanset leveringstid hæves beløbet først, når varen afsendes.

Gebyrer for betaling med dankort og kreditkort varierer afhængig af korttype og bopælsland. Gebyrerne betales af kunden og tillægges betalingen, når betalingsvinduet fremkommer.

Elektroniske betalinger foretages ved hjælp af SSL-kryptering (Secure Socket Layer), der giver den største sikkerhed mod misbrug.

Forsendelse og levering

Al forsendelse sker med PostNord.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Oplysninger afgivet på dette websted vil kun blive anvendt af OLI PRIK, når du handler med os. Vi videresælger ikke oplysninger til tredjemand. Vi henvender os ikke uopfordret til dig, med mindre du specifikt har tilmeldt dig et af vore nyhedsbreve og vi opbevarer de afgivne oplysninger under betryggende forhold.

Returpolitik og fortrydelsesret

Når du handler som forbruger, er du omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om forbrugerbeskyttelse, hvilket blandt andet vil sige, at du har 30 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, du modtager varen. Hvis du ønsker at fortryde købet, skal du inden fristens udløb returnere det købte til os væsentlig samme stand og mængde, som det blev leveret.

Nye varer skal være ubrugt, i eventuel original emballage og med evt. originale mærker intakte. Vi refunderer herefter det indbetalte beløb ved overførsel til dit betalingskort.

Forbehold

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Juridiske parter

Et køb på dette websted betragtes som en handel indgået mellem dig og OLI PRIK, S. Schandorphs Vej 16B, DK-2800 Lyngby. CVR 1740 1645