Forsendelse og retur

 

Forsendelse

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt, således at du kan forvente at modtage den indenfor 2-7 hverdage. Vi afsender med PostNord.

Momsregler

Alle priser hos Oli Prik er i danske kroner (DKK) og inkluderer alle danske afgifter, told og 25% moms. Varer til private i Grønland, på Færøerne eller lande uden for EU sendes momsfrit. Momsen fratrækkes automatisk når ordren gennemføres. Bemærk venligst, at leveringen ikke er momsfri.

Returnering af varer

Ønsker du at bytte en vare, sender du den blot retur indenfor 30 dage med angivelse af, hvad du ønsker i stedet.

Husk at det ofte er billigere for dig at sende som brev, men at du får posthusets kvittering for forsendelsen ved at sende som pakke.

Reklamation

På alle varer ydes der 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Skulle der mod forventning være problemer med de varer du har købt, beder vi dig tage kontakt til os per mail på support@oliprik.com.

Ifølge købelovens reklamationsret, kan du som kunde klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse fejl og mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Varer der returneres skal sendes direkte til:

Oli Prik
S. Schandorphs Vej 16B
DK-2800 Lyngby